TEMPAT YANG SELESA & KEMUDAHAN TERBAIK

Puan Nor Azlee Sham Rambely yang merupakan salah seorang dari peserta yang hadir dalamĀ  seminar Sembang Kerjaya Bersama The Career Expert. yang dianjurkan oleh TCE Eventhall. Beliau memberikan rating LIMA BINTANG dan telah mencatatkan pengalaman sepanjang berada di TCE Event Hall.

tempat yang selesa

+ + + + + + +

Menghadiri “Career Talk” Ahad semalam dan Alhamdulillah superb.

Coach yang hebat dengan panel jemputan yang amat berpengalaman. Sharing session yang amat informatif, bersahaja membuatkan kite rase seronok n tak de malu-malu.

Alhamdulillah all the best to all n Insyaallah kite jumpe lagi di next session ye.

Recommended to young graduate n sesiape yg ingin mencari pekerjaan. Banyak sangat ilmu yang dikongsikan dan terasa mase begitu cepat berlalu.

Tidak ketinggalan tempat yang selesa dengan kemudahan yang terbaik. Segalanye ade di situ. Parking tak payah rebut-rebut boleh pilih-pilih gitew.

Nak ke kedai untuk mendapatkan sesuatu pun tak ade masalah sebab kedai 99 Speedmart ade je kat tingkat bawah.

Kedai makan ade je disekeliling dan boleh pilih nak makan ape dan di kedai mane…..bestkan….;)

Tahniah kpd Coach Faiz n Puan Ainul. Awasome.

+ + + + + + +

Alhamdulillah syukur. Gembira sangat bila dapat feedback macam ni.

Salah satu perkara yang amat kami pentingkan ketika event sedang berlangsung adalah memberikan pengalaman terbaik kepada clients secara menyeluruh kepada penceramah / trainer, dan kepada peserta-peserta yang hadir.

Rakan-rakan PLF / Coach / Trainer yang mahu mengadakan seminar / training anda di Selangor / KL, adakan program anda di TCE Eventhall. Kapasiti dewan 80 pax (theater) & 40 pax (classroom)

Whatsapps no ini 019-210 4948 untuk tempah tarikh.
www.saujanaevents.com.

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply