Tadi ada client datang nak tempah bilik seminar ini. Walaupun ini kali pertama beliau datang ke Bandar Saujana Putra, katanya senang sangat nak cari bilik seminar kami.

Dari tol Bandar Saujana Putra (Highway Elite), jumpa bulatan ambil ke arah kanan.

Jika kalian dari Tol Air Hitam (Highway SKVE), jumpa bulatan ambil susur ke kiri.

Simpang pertama, belok ke kanan dan terus sampai ke bangunan jualan TCS, kemudian belok kanan

Simpang pertama, belok kanan lagi sekali. Kalian terus jalan sampai jumpa kedai supermarket 99 Speedmart, kemudian cari signboard macam dalam gambar ini.

bilik-seminar-bandar-saujana-putra

Lokasi kami betul-betul mengadap Mahsa International School.

Free parking, tempat yang luas, kedai makan banyak & pelbagai pilihan, hotel, farmasi semua dekat.

Nak pergi ke semua tempat ini, walking distance je tau. Memang tak sempat nak berpeluh ketiak..kah kah kah

Kapasiti peserta boleh muat sehingga 70 orang.

Kalian berminat nak tempah bilik seminar ini, boleh booking tarikh / datang visitHubungi Puan Ainul 019-210 4948 ataupun www.wasap.my/60192104948

Lokasi – SP 1, Bandar Saujana Putra

Boleh waze The Career Expert ataupun klik Google Map kat bawah ni ya

Share0Share +10Tweet0

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply