08Days15Hours03Minutes24Seconds0 sharesKlik Untuk Share0Tweet0

Seminar Resume dan Temuduga Malaysia

Pendaftaran Edisi Khas Seminar Strategi Mudah Dapat Kerja 2018! Kini dibuka.

KALIAN AKAN MENDAPAT SENTUHAN TERUS SECARA BERHADAPAN (ONE TO ONE / FACE TO FACE) DARI CAREER COACH NIK FAIZ DAN PERUNDING IMEJ RAIHAN ABDUL RAHMAN UNTUK MEMBAIKPULIH RESUME, TEMUDUGA DAN PENAMPILAN AGAR KELIHATAN PROFESSIONAL DAN TAMPIL BERBEZA!

 

Modul:

Seminar ini akan mencungkil dengan terperinci bagaimana anda persiapkan diri dengan strategi dan tips menjual kemahiran dan kebolehan diri dibangunkan melalui penulisan resume dan lulus temuduga. Serta anda belajar ilmu menyerlahkan aura diri, etika pemakaian dan professional.

  1. Power Resume
  2. Power Interview
  3. Salary Negotiation
  4. Job Search Strategy
  5. Grooming for Job Interview
  6. Professional Etiquette & Communication

Bonus

+ Konsultasi resume+ Konsultasi tona warna baju vs tona warna kulit

Speaker

Nik Faiz, The Career Expert adalah Certified Professional Career Coach (PARW/CC), Saint Petersburg, United States of America dan Professional EQ Motivator. Berpengalaman lebih dari 10 tahun menguruskan konsultasi & motivasi kerjaya bagi klien-klien berprofil tinggi. Telah membimbing ramai graduan serta individu mendapat kerja dan merancang kerjaya melalui program latihan kerjaya dan konsultasi.

Maklumat lanjut, klik Nik FaizĀ 

 

Raihan Abdul Rahman adalah seorang Perunding dan Jurulatih Imej Bertauliah dan merupakan Certified Fashion & Style Consultant serta Certified Colour Consultant daripada ByFerial AICI. Raihan mempunyai pengalaman selama lebih dari 12 tahun sebagai perunding dan jurulatih dan aktif mengendalikan kursus- kursus berkaitan pengurusan imej organisasi, etiket sosial, protokol, etiket bisnes dan korporat.

Maklumat lanjut, klik Raihan Abdul Rahman

 

Seminar Akan Diadakan Di:

Tarikh: 13-14 January 2017Masa: 9:00 pagi – 5 ptgTempat: Bandar Saujana Putra, Elite Highway (KLIA), Selangor.

Waze: The Career Expert Event Hall

1 orang – RM 1475 orang – RM 300 (Seorang RM60, JIMAT RM435)

 

Banyak peluang pekerjaan di tawarkan oleh syarikat-syarikat pada tahun 2018. Rebut peluang keemasan ini untuk membina kerjaya anda.

Untuk bertanyakan apa-apa soalan, boleh terus ajukan kepada eventhall.tce@gmail.com

Untuk mendaftar: terus ke link Link pendaftaran:Saya Nak!

 

 

DAFTAR SEKARANG! 

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply