RUANG SOLAT YANG LUAS

Munzir Rahim juga tak ketinggalan berkongsi pengalamannya yang telah mengadakan bengkel BUAT VIDEO GUNA ADOBE PREMIER PRO di TCE Eventhall buatkan kami tersenyum nah.

Dengan gaya bersahaja beliau, bukan sahaja buatkan peserta terhibur. Kami pun sama! hee 🙂

kelas adobe premier pro

 

Beliau juga telah menulis review di page TCE Eventhall dan memberikan review LIMA BINTANG nah!

Alhamdulillah selesai kelas adobe premiere pro di The Career Expert Event Hall Bandar Saujana Putra

Tempat memang banyak parking selesa air dia sejuk giler kot

Ruang solat yang luas dan selesa owner yang sangat membantu insyaAllah ada rezeki akan buat event kat sini lagi

kelas adobe premier pro

+++++++

 

Ya..ruang solat kami kami sediakan untuk peserta insyallah luas dan bersih. Setiap waktu break, peserta boleh solat berjamaah hingga 2 saf! Best ke best oii.. Lebih menjimatkan masa kan.

Untuk peserta wanita, kami juga menyediakan 5 telekung wanita yang dibasuh tiap-tiap minggu. Haah..yelah nak mengadap Allah apa semua kan, kenalah bersih cantik dan bau wangi gitu. Ye dak.

 

kelas adobe premier pro

 

Buat program / training anda di TCE Eventhall

Lokasi senang nak akses, ruang solat yang luas, parking banyak dan free & pilihan tempat makan pelbagai. Semua ada lah! Baca pengalaman dari peserta-peserta lain hokeh!

Whatsapps no 019-2104948 untuk book tarikh.
www.saujanaevents.com

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply