Ini soalan yang selalu ditanya,

Nak parking mana ni?

Aduh..parking dah penuh..

Alamak..jauhnya parking, barang dahla banyak nak kena bawa

Biasa tak dengan soalan-soalan ini?

Tak kira anda sebagai trainer yang akan berkongsi ilmu dengan peserta, ataupun anda seorang peserta yang akan hadir ke majlis ilmu..mesti selalu tercari-cari tempat parking yang berdekatan dengan bilik seminar.

Ya, saya sealah seorang darinya.

Sebagai trainer, paling sedikit anda akan bawa 2 beg. Satu beg laptop, dan satu lagi beg yang mengandungi props ataupun barang-barang yang akan digunakan semasa program anda.

Ini belum campur lagi dengan bunting…

Takpun anda ada bawa gift untuk diedarkan pada peserta.

Apabila dapat parking nunnnn di seberang sana..aduh jauhnya nak menapak.

Terpaksalah anda angkut dua atau tiga kali dari kereta ke bilik seminar. Kalau ada pembantu, untunglah. Bayangkan situasi anda hanya seorang.. tak berpeluh ketiak?

haa..

Di The Career Expert Event Hall @ Bandar Saujana Putra, semua masalah ini selesai.

Anda boleh parking betul-betul depan bilik seminar kami.

Anda lebih 100 parking lot yang available. Kalau anda datang awal pagi, siap boleh pilih-pilih nak parking sebelah sini ke sebelah sana. Eh eh..boleh pulak?

Betull. Tak caya cer tengok gambar ini.

bilik-seminar-bandar-saujana-putra

Banyak kan parking yang kosong. Waktu gambar ni di ambil, dah tengahari tau.

Eh jap..siapa yang berdiri tu?

Itulah salah seorang trainer yang selalu menggunakan Bilik Seminar kami untuk program-program beliau.

Best kan. Parking banyak gila!

Oh ya, bilik seminar kami terletak di sebelah Klinik Veterinar & Surgeri Saujana Putra.

Nak cari tempat kami, senang sangat.

Cuma Waze, Event Hall The Career Expert @ The Career Expert. Mesti jumpa punyalah!

Kalau tak jumpa, boleh call ataupun whatapps no ni,

www.wasap.my/60192104948.

Kalian boleh google tempat kami di sini ya

 

Share0Share +10Tweet0

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply