Buat pertama kalinya, Career Expert Eventhall menjadi tuan rumah bagi program PLF Business Lab & Mini Gathering. Program ini mengumpulkan hampir 50 orang yang terdiri daripada kumpulan Professional Learning Facilitatator (PLF).

Bukan semua PLF menjalankan bisnes latihan. Ada dikalangan mereka yang membuka pusat tusyen, pusat penjagaan kanak-kanak-kanak, restoran, kedai pakaian, makanan dan pelbagai barangan.

Ada juga yang menyediakan perkhidmatan seperti klinik dan khidmat nasihat mengenai perundangan dan hal ehwal keluarga.

Perkongsian pengalaman dalam bidang masing-masing bukan sahaja dapat membantu, program ini juga menjadi medan perkongsian untuk semua PLF memperkenalkan perniagaan mereka & bernetworking.

Mula jam 9.00 pagi tadi dan berakhir sekitar jam 3.00 petang.

Kagum benar saya ada yang dari Johor, Penang, Nilai dan ada juga yang tinggal kawasan sekitar.

Semoga ada manfaatnya program ini.

sewa dewan seminar sewa dewan seminar sewa dewan seminar

sewa dewan seminar

 

sewa dewan seminar

 

Potluck & Mini Gathering

Selesai sesi perbincangan, kita makan-makan dengan menu utama Nasi Tomato, Ayam Masak Merah, Daging Masak Hitam dan pelbagai menu seperti Nasi Lemak, Kuih-Muih, Aiskrim, Bubur dan pelbagai juadah yang semunya sedap menyelerakan.

Terima kasih banyak family PLF! Kami amat hargai kehadiran kalian di Career Expert Eventhall. Moga kita berjumpa lagi ya.

Cari Tempat Untuk Seminar, Program / Training Anda?

Ruang yang luas & selesa, bilik berhawa dingin yang sejuk, caterer yang sedap & parking percuma.

Hubungi untuk tempahan tarikh – 019-210 4948

Email: eventall.tce@gmail.com

 

sewa dewan seminar sewa dewan seminar

 

sewa dewan seminar

 

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply