Mungkin ramai yang belum ketahui tentang adanya bilik seminar untuk di sewa di Bandar Saujana Putra, iaitu CAREER EXPERT EVENTHALL. Lokasi kami terletak di bahagian belakang iaitu bangunan yang mengadap Mahsa International School.

Klik sini jika nak tengok lokasi kami di Google ya
Bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra

Digital Marketing Trainer & Consultant Facebook tersohor Tuan Firdaus Azizi telah tiba di CAREER EXPERT EVENTHALL untuk berkongsi ilmu tentang facebook dalam Mini Workshop Advance Facebook Marketing baru-baru ini. Ianya satu penghargaan yang besar buat kami kerana Firdaus Azizi sendiri yang turun memberikan talk kepada usahawan-usahawan yang mahu mempelajari ilmu marketing melalui facebook.

Hampir 46 orang yang hadir di seminar ini yang terdiri daripada usahawan-usahawan pakaian, barangan ibu dan anak, dan pelbagai bisnes lagi. Ini adalah apa yang mereka pelajari dalam workshop ini.

1. Advance Audience Targeting

  • Custom Audience
  • Lookalike Audience

2. Facebook Full Funnel
3. Retargeting Strategy (teknik saka untuk kejar prospek)

4. Maximizing Reach, Increasing Sales

  • Campaign Objective Variation
  • Bidding Strategies

5. Scaling Techniques (cara naikkan bajet dengan betul)

Our Happy Clients

Alhamdulillah. Our happy clients ❤️ . Puan Noreen Firdaus Mohd Yahaya, founder at Anggun Abaya Dubai. I suka sangat tengok abaya beliau, cantik. Senyuman pun manis. Antara peserta lain yang hadir adalah Puan Fie Muhyiddin, CEO dan Founder, dari butik tersohor Delfirastyle. Ada peserta dari luar KL/Selangor. Dengan kemudahan hotel yang disediakan oleh pihak Career Expert Eventhall, alhamdulillah mereka dapat bermalam di hotel yang selesa dan cuma mengambil masa 3-5 minit berjalan kaki.
bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra
bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra
bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra
bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra
bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra

Tuan Firdaus Azizi, one great client. Digital Marketing Expert yang very humble. Siapa yang nak power dalam fbads marketing, highly recommend untuk follow beliau.

Pengalaman Tuan Firdaus Azizi yang telah beberapa kami mengadakan program di tempat kami:

Selesai 2 mini workshop bersama 46 orang peserta yang diadakan di Career Expert Eventhall. We are so gratefull and blessed with understanding and nice client like Firdaus Azizi dan team FAMES.

Dengan kemudahan dan fasiliti lengkap untuk program, Bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra ini menjadi pilihan bukan sahaja trainer, usahawan-usahawan namun ini termasuk lah pihak dari jabatan kerajaan yang berdekatan di Putrajaya. 

Sekiranya anda ada perancangan untuk seminar / acara akan datang, bilik seminar untuk disewa di Bandar Saujana Putra menjadi pilihan ramai trainer dan usahawan, apa kata anda pula mencubanya 🙂

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply