Untuk anda yang mencari bilik bagi tujuan mesyuarat, private coaching, discussion, EVENT HALL The Career Expert yang terletak di Bandar Saujana Putra merupakan lokasi strategik yang anda boleh pertimbangakan.

Hall ini sesuai untuk anda yang perlukan bilik untuk tujuan mesyuarat guru-guru, perbincangan berkumpulan dan personal coaching.

BILIK MEETING Bandar Saujana Putra 

1. Untuk bilik ini, boleh dimuatkan antarat 2 – 15 orang.

2. Jika lebih 15 orang, boleh ambil hall (dewan).

Bestnya ialah, bilik ada aircond dan lengkap dengan projektor. Wifi pun kami sediakan (insyallah dalam proses pemasangan tak lama lagi).

View bilik ini sangat cantik mengadap Mahsa International School & Mahsa University Bandar Saujana Putra.

event-hall-bandar-saujana-putra-hall2

Ada disediakan mineral water, kertas dan pensil untuk perbincangan.

Selain itu, banyak kedai-kedai makan berhampiran yang boleh dikunjungi.

Datang bawa diri sahaja, dan boleh meeting sampai puas <img draggable=” 

Ini Lokasi kami <img draggable=

EVENT HALL, The Career Expert, Bandar Saujana Putra No 32-1 & 32-2, Jalan SP 1/2, Saujana  Avenue, Bandar Saujana Putra, Elite Highway (KLIA), 42610 Jenjarom, Selangor Darul Ehsan, Malaysia. Tel: 019-210 4948

Landmark: Sebelah sekolah Sri-Soffan & Klinik Veterinar, sederet 99 Speedmart.

Berminat boleh booking tempat, klik www.wasap.my/60192104948 ataupun booking online di sini EVENT HALL The Carer Expert, Bandar Saujana Putra

Share0Share +10Tweet0

Ainul Naim

Author Ainul Naim

Kami menyediakan perkhidmatan sewa bilik seminar dan dewan acara di Selangor/KL untuk kursus atau program anda dengan kapasiti dari 2-70 pax. Pakej mampu milik & berkonsep moden & minimalist. Mahu sewa bilik seminar di Selangor/KL atau nak tanya harga boleh PM ke atau whatsap ke hotline kami di 019-210 4948.

More posts by Ainul Naim

Leave a Reply